Partners

Hoi!

Mijn naam is Marilyn en ik maak de reviews op BesteOnderwaterCamera.nl. Ik steek veel energie en research in het maken van de reviews. Het opzoeken van bruikbare foto’s, specificaties, professionele reviews en gebruikersreviews kost al snel twee à drie dagen. Daarna schrijf, herschrijf (en herschrijf) en edit ik het artikel. Belangrijk voor mij is dat alles accuraat is, eerlijk en goed geschreven. Pas na een grondige check zet ik het online om jou te adviseren over de camera. Aangezien de markt nooit stilstaan, kom ik nu en dan terug bij reviews om ze aan te passen – en natuurlijk om nieuwe reviews te schrijven.

Hiervoor wordt ik niet gesponsord door de merken die onderwatercamera’s verkopen. Mijn geld verdien ik met commissies die ik krijg als je via mijn partnerlink iets koopt. Het maakt niet uit of dat een onderwatercamera of iets anders is. Belangrijk voor jou om te weten is dat kopen via mijn links je nooit extra geld kost. Als je mijn review waardevol vind, dan hoop ik dat je de moeite neemt om via mijn links je aankoop te doen – en ik hoor graag wat je van de onderwatercamera vindt!

 

Groetjes,

Marilyn

 

Partners

Ik heb gekozen voor drie partners. Deze vind ik betrouwbaar, ik heb hier zelf meermalen dingen gekocht en vind hun service goed.

 

Bol.com logo     Coolblue logo    Amazon.de logo

 

Check ook Amazon.de! Het valt mij op dat hun prijzen soms €10 of meer verschillen van de Nederlandse shops. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.