Over mij

Hoi, welkom op BesteOnderwaterCamera.nl!

MarilynIk zal me even voorstellen. Mijn naam is Marilyn. In 2011 heb ik mijn duikbrevet gehaald zodat ik in 2012 bij het Great Barrier Reef bij Australië kon gaan duiken! Thuis hadden we een onderwatercameraatje geregeld en bijbehorende onderwaterbehuizing geleend – een super oud dingetje, maar hij deed het – en zo konden we ons eerste onderwateravonturen vastleggen. Zie hieronder een paar resultaten:

Marilyn School Vissen White Tip Reef Shark Zeeschildpad

 

Zoals je ziet met een nogal blauwe waas, velen waren onscherp en als je de foto’s te groot maakt zie je bijna elke pixel zitten… Maar zoals gezegd: het was een heel oude camera (uit 2000 of zo!). En aangezien dit onze eerste duiken waren, vonden wij het wel prima.

 

Maar voor de volgende duik ging ik op zoek naar een betere onderwatercamera. En toen zijn heel wat camera’s de revue gepasseerd.. Gelukkig heeft de onderwatercamera een hele vooruitgang gemaakt en zijn er nu zelfs modellen die geen (duur) onderwaterhuis meer nodig hebben. Maar kiezen voor een onderwaterhuis kan natuurlijk nog steeds. Dus, welke keuze is nou slim voor het zwembad, snorkelen of duiken? Daar ben ik maar eens ingedoken en na het lezen van vele reviews, ervaringen en specificaties ben ik tot mijn eigen conclusies gekomen. Deze wil ik graag met iedereen delen, zodat je een goede keus kan maken met betrekking tot het gebruiksdoel.

 

Als je wat hebt aan mijn reviews, dan waardeer ik het zeer als je via één van mijn links die bij de review staat je aankoop doet.
(meer uitleg over het gebruik van deze links en totstandkoming van mijn reviews lees je hier).

 

Als je vragen hebt, kun je mij het beste een mail sturen op marilyn@besteonderwatercamera.nl.
Ik zal proberen zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

 

Groetjes,

Marilyn